Πανωφόρι (το): ουσιαστικό. Πολύ ουσιαστικό. Είναι το ένδυμα που φοριέται πάνω από τον κορμό για να προστατεύσει το σώμα από τα παιχνίδια του καιρού, μα και για να προσδώσει στο outfit τη διαφορετική πινελιά. Είναι αυτό που σε προφυλάσσει από το κρύο και τη βροχή και σε σκεπάζει σε μια στιγμή που αισθάνεσαι εκτεθειμένη, ενώ ταυτόχρονα σε συστήνει στους άλλους από μακριά.

Πανωφόρι is the King

Κάθε εξωτερικό ρούχο που επιλέγεις να φορέσεις δίνει άλλη διάσταση στο αποτέλεσμα που αντικρίζεις στον καθρέφτη σου. Έτσι και το πανωφόρι συνιστά statement για την όλη σου εμφάνιση. Όποιο είδος κι αν υπηρετεί (παλτό, τζιν, παρκά, κιμονό…), αποτελεί μία αυτόνομη κατηγορία στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορεί από μόνο του να καθορίσει το ντύσιμό σου, να σώσει μία εμφάνιση που δεν σου λέει πολλά ή ακόμα και να σε καλύψει την πιο κατάλληλη στιγμή (όπως, για παράδειγμα, αυτήν που το φόρεμα δεν λέει να μείνει στην επιθυμητή θέση). Κάπως έτσι, στέφεται δικαιωματικά βασιλιάς του στυλ!

Πανωφόρια και εκπτώσεις: σημειώσατε Χ

Όλο και κάποιος (άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα) σε έχει κοροϊδέψει που αγόρασες παλτό Ιούλη μήνα. Είμαστε εδώ για να σου πούμε πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και προσφορές είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να σκανάρεις την αγορά για να εντοπίσεις κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα σου και θα αλλάξουν την εμφάνιση αλλά και τη διάθεσή σου.
Η περίοδος των εκπτώσεων δεν έχει να κάνει με εποχιακές αγορές. Στην περίοδο των εκπτώσεων επενδύεις σε αγορές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κυρίως κατά την επόμενη σεζόν. Γι’ αυτό και ενδείκνυται να κάνεις μία εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς ώστε να βρεις τα διαχρονικά κομμάτια που θα γίνουν το centerpiece του look σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τι θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο πανωφόρι; Ίσως οι απαντήσεις που θα δώσεις στις παρακάτω ερωτήσεις!

Σκέφτεσαι τι πρέπει να αγοράσεις για να αναδείξεις το στυλ σου. Τι λες να απαντήσουμε μαζί στις παρακάτω ερωτήσεις για να δούμε τι χρειάζεσαι;

Ποιο είναι το πανωφόρι που φοριέται με τα περισσότερα ρούχα μου;
Χρώμα, μάκρος και στυλ παίζουν τον ρόλο τους. Υφές, επίσης.

Ποιο πανωφόρι μπορώ να φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ;
Έξυπνη αγορά ορίζεται αυτή που ταιριάζει γάντι με όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας. Κάτι που φοριέται από το πρωί στη δουλειά, έως τη βραδινή βόλτα.

Έχω κλασικό παλτό που μπορεί να με βγάλει από τη δύσκολη θέση τον χειμώνα;
Συγκεκριμενοποιούμε το είδος γιατί δεν νοείται να μην υπάρχει στη ντουλάπα σου ένα κλασικό παλτό. Όχι από αυτά που θα ψωνίσεις και δεν θα τα φορέσεις ποτέ. Από τα άλλα, τα πασπαρτού. Που πηγαίνουν με όλα, σαν το κοσμαγαπητό αναψυκτικό.

Θυμήσου: τα πανωφόρια μπορούν να γίνουν ο στιλιστικός σου σύμμαχος για ξεχωριστές εμφανίσεις. Μένει απλά να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Γιατί δεν είναι ζήτημα εμφάνισης… Είναι ζήτημα feeling! Κι εσύ, θέλεις το feeling του αερικού που έχεις μέσα σου να βγει προς τα έξω!

Αγαπάμε την πιο ανατρεπτική εκδοχή της μόδας και μας αρέσει να συζητάμε γι’ αυτό. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία για το δικό σου αγαπημένο πανωφόρι. Mη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

❤ from aeriko