Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Θέλω να γίνω κι εγώ aeriko! Τι πρέπει να κάνω;

Ν’ ακολουθήσεις το ένστικτό σου, να μη συμβιβάζεσαι και να έχεις ως προτεραιότητα πάντα τον εαυτό σου. Εάν θέλεις να υιοθετήσεις και το aeriko στυλ, αρκεί να κάνεις μια διαδικτυακή βόλτα στα πανωφόρια που έχουμε αγαπήσει κι ελπίζουμε ν’ αγαπήσεις κι εσύ. Για ό,τι αφορά στο πώς κάνεις τις αγορές σου, πώς πληρώνεις, καθώς και στον τρόπο παράδοσης μπορείς να διαβάσεις αναλυτικότερα εδώ.

Γιατί η συλλογή σας περιλαμβάνει μόνο πανωφόρια;

Έχουμε κι εμείς τις εμμονές μας! Για εμάς η μόδα είναι τρόπος έκφρασης και αντίληψης ζωής. Έχοντας αγαπήσει κάθε κομμάτι που μας εκφράζει, καταλήξαμε πως ένα εντυπωσιακό πανωφόρι είναι μία διαχρονική επένδυση που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους, με κάθε outfit, με κάθε διάθεση. Έτσι, ψάχνουμε συνεχώς και ανακαλύπτουμε υπέροχα, limited και συλλεκτικά κομμάτια που θέλουμε να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι διάλεξα το σωστό νούμερο;

Εμείς θέλουμε αρχικά να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες το σωστό πανωφόρι, εκείνο που δε θα θέλεις ν’ αποχωριστείς ποτέ! Σχετικά με το νούμερο, έχουμε έναν πλήρη οδηγό μεγεθών ώστε, ανάλογα με τις διαστάσεις σου, να διαλέξεις αυτό που θ’ αγκαλιάσει το σώμα σου και θα είναι ιδανικό για το σωματότυπό σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν δε διαλέξεις το σωστό νούμερο είμαστε και πάλι στη διάθεσή σου. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία για τις επιστροφές ή αλλαγές σου εξηγούμε τα πάντα εδώ.

Πώς επιλέγετε τα πανωφόρια της συλλογής σας;

Βασικό κριτήριο είναι ν’ ανταποκρίνονται το τρίπτυχο «ποιότητα, καλαισθησία, μοναδικότητα» γι’ αυτό και βάζουμε τα δυνατά μας ν’ ανακαλύψουμε ιδιαίτερα κομμάτια που θέλεις να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου.

Από πού ενημερώνεστε για τα fashion trends;

Από το Instagram, από αγαπημένα περιοδικά μόδας, από το street wear που αγαπάμε να παρατηρούμε στα ταξίδια μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από όλα όσα μας δίνουν έμπνευση στην καθημερινότητά μας! Στο blog μας, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για όλα όσα μας ενθουσιάζουν και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου.

Ποια είναι η καλύτερη στιλιστική συμβουλή που μπορείτε να μου δώσετε;

Ν’ αποδεχτείς τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να φροντίζεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του! Αποδέξου το σωματότυπό σου και βρες ρούχα που τον αναδεικνύουν (ναι, υπάρχουν). Μη φοβηθείς να πειραματιστείς και να δοκιμάζεις νέα στυλ. Η μόδα είναι ένα ατέρμονο παιχνίδι στο οποίο θέτεις εσύ τους όρους!